ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Συναντήσεις του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων...!


Συναντήσεις του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας 
Γεώργιου Αποστολάκη στο Υπουργείο Υποδομών  Μεταφορών  
& Δικτύων...!

Τρεις συναντήσεις μέσα σε λίγες μέρες είχε ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργος Αποστολάκης, με τον κ. Γιώργο Δέδε Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, με τον κ. Σταύρο Καραγκούνη (από την Κυψέλη Αγρινίου), διευθυντή του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη, όπου συζητήθηκαν θέματα οδοποιίας που αφορούν στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.

Μέσα ένα πολύ καλό πνεύμα άριστης συνεργασίας συνεχίζονται οι συναντήσεις για θέματα οδοποιίας ανάμεσα στον Δήμο μας και την Περιφέρεια με τον περιφερειάρχη κ. Απ. Κατσιφάρα, την αντιπεριφερειάρχη κα. Χρ. Σταρακά, όπως με και το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων. Το πνεύμα της άριστης συνεργασίας επιβεβαίωσε και η πρόσφατη ένταξη του έργου: Οδικό δίκτυο Κατούνα –Λουτράκι με το ποσό των 3.550.000 €.

Πιστεύουμε, όπως όλα δείχνουν, πως μέχρι το φθινόπωρο θα έχουμε εξελίξεις στα οδικά δίκτυα του Δήμου μας και θα δοθούν έτσι λύσεις σε προβλήματα που για πολλά χρόνια μένουν άλυτα και αφορούν στις από κοινού μακροχρόνιες προτάσεις και προσπάθειες του Δήμου μας και της Περιφέρειας.

Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας είχε επίσης συνάντηση και με τον νέο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών κ. Υποδομών κ. Αθανάσιο Βούρδα.


Γραφείο τύπου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια...
Ο διάλογος γίνεται επώνυμα...
Γράψτε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο...
Και φυσικά ακόμα και τα επώνυμα σχόλια
θα εγκριθούν εφ όσον προσφέρουν θετικά στην συζήτηση
και δεν είναι αρνητικά επιθετικά ή ειρωνικά...